Bresaola

Bresaola wordt beschouwd als rauwe ham.

Zoek naar bresaola in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met bresaola in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste bresaola recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient bresaola:

Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Rigatoni met bresaola en paprika

Ingrediënten:
basilicum, bresaola, droge witte wijn, olijfolie, paprika, parmezaanse kaas, pomodori uit blik, rigatoni, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:

Bresaola met ei - bresaola condita

Ingrediënten:
bresaola, citroensap, eierdooiers, olijfolie extra vergine, oregano en versgemalen zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Wraps met bresaola, rucola & parmezaan

Ingrediënten:
bresaola, citroensap, extra vierge-olijfolie, parmezaanse kaas, rucola en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Bresaola, knolselderij, radijs & peterselie

Ingrediënten:
bladpeterselie, bresaola, extra vierge-olijfolie, knolselderij, kristalsuiker, radijs, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Es

Recept van Es' Factory:

Gevulde varkenshaas

Ingrediënten:
bresaola, groene olijven, hazelnoten, limoensap, mayonaise, mosterd, peper en zout, perziken, stronken witlof, teen knoflook, varkenshaas, yoghurt en zongedroogde tomaatjes

Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:

Affettati misti

Ingrediënten:
augurkjes, bresaola, cetriolini, ciabatta, cipolline agrodolce, citroen, coppa, extra vierge-olijfolie, groene olijf, ingemaakte uien, mortadella, prosciutto, rucola, salami casalinga, salami finocchiono, venkelsalami en verse vijg

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Rauwe ham en vijgen

Ingrediënten:
rauwe ham en verse vijg

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / varkensvlees