aperitief

Zoek naar aperitief in jouw eigen kookboeken

De lekkerste aperitief recepten

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Drinken / aperitief uit Ciao Bella:

Rood en oranje

Ingrediënten:
aperol, campari, olijf, prosecco, sinaasappel, sodawater en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Drinken / aperitief uit Ciao Bella:

Belinni

Ingrediënten:
framboos, prosecco en witte perzik

Keuken:
Italiaans
Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Drinken / aperitief uit Ciao Bella:

Rossini

Ingrediënten:
aardbei, citroensap en prosecco

Keuken:
Italiaans
Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Drinken / aperitief uit Ciao Bella:

Pomegranate

Ingrediënten:
granaatappel en prosecco

Keuken:
Italiaans
Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Drinken / aperitief uit Delicious. Het kookboek!:

Gekruide cider

Ingrediënten:
appel, calvados, cider, citroen, cognac, gemberwortel, honing, kaneelstokje, kruidnagel en sinaasappel

Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Prosciutto e anguria (watermeloen met krokante ham en een honing venkelzaad saus)

Ingrediënten:
citroensap, kastanjehoning, parmaham, venkelzaad en watermeloen

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Peperonata (caponata van paprika)

Ingrediënten:
bleekselderij, fijne suiker, groene olijven, kappertjes, knoflook, olijfolie, paprika, peper, rozijnen, tomatensaus, ui, witte wijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Alex Hoffler en Stacey O'Gorman - Meringue

Drinken / aperitief uit Meringue:

Schuimcanapés met granaatappelprosecco

Ingrediënten:
frambozen, granaatappelpitjes, granaatappelsap, poedersuiker, prosecco, schuimpjes en slagroom

Soort:
zoet / zoete hapjes / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Verdure grigliate (gegrilde groenten)

Ingrediënten:
aubergine, courgette, knoflook, olijfolie, oregano, peper, tomaat, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Crostini all'eoleana (eoleanaanse crostini)

Ingrediënten:
ansjovisfilet, basilicum, brood, gepelde amandelen, kapper-appeltjes, kappers, kerstomaat, knoflook, muntblaadjes, olijfolie, peper, siciliaanse pecorino en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Crostini di fave e pecorino (crostini met tuinbonen en pecorino)

Ingrediënten:
brood, olijfolie, pecorino, peper en tuinbonen

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Peperoni arrostiti (geroosterde, gemarineerde paprika)

Ingrediënten:
gele paprika, kappertjes, knoflook, olijfolie, peper, rode paprika, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Fagiolini con prosciutto (boontjes met ham en knoflook)

Ingrediënten:
fijne sperziebonen, knoflook, olijfolie, parmaham, peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Bignè di cucunci (beignets van kapperappeltjes)

Ingrediënten:
bier, bloem, ei, kapper-appeltjes, koolzuurhoudend bronwater en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Involtini di melanzane (auberginerolletjes)

Ingrediënten:
aubergine, bloem, gekookte ham, olie, olijfolie, olijven, peper, provolone dolce, tomatensaus en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Baccalà mantecato (stokviscrème)

Ingrediënten:
bleekselderij, citroen, citroensap, extra vierge olijfolie, geweekte stokvis, knoflook, laurierblad, peper, peterselie, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Parmigiana di melanzane leggera (parmigiana van aubergine, licht)

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, knoflook, olijfolie, pecorino, peper, ricotta, ui, vleestomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Melanzane sott'oloi (aubergines sott'olio)

Ingrediënten:
aubergine, gedroogd pepertje, knoflook, olijfolie, oregano, rode wijnazijn, water en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Caponata di melanzane (caponata van aubergine)

Ingrediënten:
aubergine, bleekselderij, fijne suiker, groene olijven, kappertjes, knoflook, olijfolie, peper, rozijnen, tomatensaus, ui, witte wijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Drinken / aperitief uit Eten met z'n allen:

Kir zonder alcohol

Ingrediënten:
blauwe bessen en ijsklontjes

Soort:
vegetarisch / niet-alcoholische drank
Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Drinken / aperitief uit Eten met z'n allen:

Kir royal

Ingrediënten:
blauwe bessen, ijsklontjes en prosecco

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Happy Days met the Naked Chef

Drinken / aperitief uit Happy Days met the Naked Chef:

Kerstmis in een glas

Ingrediënten:
champagne, mandarijn, munt en prosecco

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Drinken / aperitief uit Culinaria Italia:

Negroni

Ingrediënten:
campari, citroen, gin, ijsblokjes, rode vermout en sinaasappel

Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Gevulde selderijstukjes

Ingrediënten:
bieslook, bleekselderij, ketchup, koffieroom, peper, plattekaas, roomkaas en zout

Soort:
hapjes
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Verrassingstomaatjes

Ingrediënten:
geitenkaas, gevulde olijven, ham, jonge kaas, kerstomaat, kruidenazijn, mosterd, olie, peper en zout

Soort:
hapjes
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Tomaatjes gevuld met geitenkaas

Ingrediënten:
bieslook, geitenkaas, groene kruiden, kerstomaat, peper, room en zout

Soort:
hapjes