Fiona Beckett, Beverley Glock, Richard Jung en Vitataal - Alles over kaas

Alles over kaas

een cursus om kennis te maken met de wereld van kaas

Een boek van Fiona Beckett, Beverley Glock, Richard Jung en Vitataal

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Alles over kaas, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Een van de simpelste geneugten van het leven is een stuk kaas, wat brood en een glas wijn. Eén stukje goede cheddar kan al de hemel op aarde zijn, maar er zijn gelukkig nog veel meer kazen op de wereld. In dit uitgebreide en toegankelijke boek laat Fiona Beckett zien welke soorten kazen er allemaal zijn en wat u ermee kunt doen.

In het hoofdstuk De wondere wereld van kaas leest u hoe kaas wordt gemaakt en waarom er zoveel verschillen in smaak en uiterlijk zijn. Wanneer u eenmaal weet welke soorten kazen er zijn, kunt u er gemakkelijker een drankje bij zoeken.

In het hoofdstuk Kaas serveren leest u hoe u een perfect kaasplateau kunt samenstellen. Ook krijgt u originele tips voor individuele kaasborden en leuke kaas-wijnfeestjes.

Bent u wat beter bekend met alle soorten kaas, ga dan verder met het hoofdstuk Koken met kaas. Fiona geeft haar eigen draai aan bekende favorieten in recepten als Extra krokante macaroni met kaas en Lavendelhoning-vanillecheesecake.

Daarnaast laat ze zien hoe u optimaal van elk seizoen kunt genieten, met heerlijke, originele lente-, zomer-, herfst- en wintersalades. Vergeet de zelfgemaakte bijgerechten die uw kaasplateau zo bijzonder maken niet, zoals Brood met zaden en venkelzaad of Kweeperencompote met rode wijn en kruidnagel.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken