Charlotte

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 224 in La Mère Brazier .

Keuken:
Frans
Gang:
nagerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl

Bereidingswijze

Zie bladzijde 219 voor de bereiding van “theebiscuitdeeg, blz 219”.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kirschganache

Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Kirschroom

Een recept uit Heston Blumenthal - Op zoek naar de Perfectie

Vanillegelato met warme kersensaus

Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Mousse glacée, pralinée aux noix - appareil à bombe - Walnoot-karamelijs of vulling voor bombes glacées

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken