Arvid C. Bergström en Annelies van den Ende - Bier en Kaas

Bier en Kaas

Een boek van Arvid C. Bergström en Annelies van den Ende

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Bier en Kaas, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Bier en Kaas

Kaas en bier zijn een hemelse combinatie!

Dit boek gaat over kaas en bier, welk bier past er bij een Stilton of Camembert en welke kaas past bij een Saison of een Herfstbock?

Kaas is rijk aan smaak; zoet, zout, umami en zuur. Kaas is vettig. Dit past erg goed bij de smaak en het mondgevoel van bier. Bier is vaak bitter en zoutige van de kaas past daar zeer goed bij! De smaken in bier zijn eindeloos: bij elke kaas past bier!

Internationaal Biersommelier Arvid Bergström weet veel van het combineren van eten met bier. Annelies van den Ende is al jaren kaasspecialist. Ze was de “Beste Buitenlandse Kaasspecialist van Nederland”. Samen hebben ze al vele masterclasses geven en zo is dit boek ontstaan.

Wanneer ga jij kaas met bier proeven?

PROOST EN EET SMAKELIJK!

THEMA’s voor uitgebreide kaasplanken met bijpassende bieren. Binnen elk thema, zoals het vrijgezellenfeest, kerstdiner, verloving, verjaardagen en de break-up, wordt er verteld. De combinaties zijn meer dan één op één combinaties. Vaak zijn het meerdere kazen en bieren, zo zijn er extra veel combinaties!  


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken