P. Carluccio en Antonio Carluccio - Eten in Italie

Eten in Italie

Een boek van P. Carluccio en Antonio Carluccio

We hebben 184 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Eten in Italie, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Eten in Italië is een speurtocht naar de producten van de traditionele landbouw, veeteelt en visserij.Bij Italiaans eten gaat het om de smaak, en juist die is de laatste tijd op zo’n droevige manier uit veel massaproducten verdwenen. Het gaat om rijp fruit, rechtstreeks van de boom, dat nog warm is van de zon als het wordt gegeten; het gaat om vis rechtstreeks uit het water; om vlees van bekwaam gefokte en geslachte dieren; om groenten rechtstreeks van de velden, met nog wat aarde aan de wortels. Dit is geen romantisch visioen, maar een beschrijving van hoe voedsel zou moeten zijn!’


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Eten in Italie

Een greep uit de 184 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit P. Carluccio en Antonio Carluccio - Eten in Italie

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:

Bruschetta

Ingrediënten:
basilicum, ciabattabrood, extra vierge olijfolie, knoflook, peper, vleestomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit P. Carluccio en Antonio Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Bollito misto

Ingrediënten:
bleekselderij, cotechinoworst, kalfsborst, kalfstong, kalfswang, kruidnagel, mostarda di cremona, peperkorrels, runderborst, salsa verde, soepkip, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Een recept uit P. Carluccio en Antonio Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Rijstballetjes uit Palermo

Ingrediënten:
bloem, ei, harde pecorino, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, risottorijst, rundergehakt, salsa di pomodoro alla napoletana, zachte caciocavallo en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit P. Carluccio en Antonio Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Bonen en rijst

Ingrediënten:
borlottibonen, kippenbouillon, olijfolie, pancetta, parmaham, peper, risottorijst, rode wijn, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit P. Carluccio en Antonio Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Paastaart

Ingrediënten:
boterdeeg, ei, jonge artsjokharten, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, spinazie, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche
Een recept uit P. Carluccio en Antonio Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Wilde salade

Ingrediënten:
ansjovisfilet, balsamicoazijn, brandnetel, extra vierge olijfolie, knoflook, lente ui, paardenbloem, peper, raketkruid, wilde knoflook en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade
Een recept uit P. Carluccio en Antonio Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Focaccia

Ingrediënten:
00-bloem, gist, olijfolie, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Toon alle 184 recepten in dit boek