Spoedcursus wijn: etiket, temperatuur en kurk

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Spoedcursus wijn: etiket, temperatuur en kurk

Een recept uit Isabel

Sgroppino

Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Hoe zit het met kurk in de wijn?

Een recept uit Isabel

Seelbach

Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!